Létrehozva: 2018.01.25.

Durva véleménye van Ábel Anitáról Fésűs Nelly párjának

Horváth Csenge és Hevesi Tamás a nézõk szavazatai alapján egymás után kétszer nyerte meg a Sztárban Sztár meg egy kicsi adását.

Múlt vasárnap viszont olyan kevés pontot kaptak a zsűritől, hogy az utolsó körös szavazás után is csak a hetedik helyen végeztek. Ez bőszítette föl a nézőket, és emiatt közölt Facebook-oldalán posztot Vajtó Lajos is, Csenge nevelőapja.

Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos eddig hallgatott, emellett azonban már nem tudott szó nélkül elmenni, és Facebook-oldalán kemény kritikát fogalmazott meg. Ezt több százan kommentelték, kivétel nélkül mindenki egyetértett vele. Megkérdeztük Vajtó Lajost, miért „ragadott tollat”.

„Tekintettel arra, hogy több nézőben is felvetődött, hogy a zsűri előző heti kudarcáért most ezzel a hetedik hellyel revansot vettek - mondta Vajtó Lajos a %RIPOST%-nak. -  Akkor ugyanis még Tilla is elmondta az eredményhirdetéskor, hogy a műsor történetében ilyen még nem volt, hogy az első és a második helyezett között – a nézők szavazatai alapján- ekkora fölény legyen. Mindez úgy, hogy a zsűri csak a negyedik helyre tette őket, majd lettek toronymagasan elsők. Ha valakinek rosszat akarnak kívánni, az a mondás járja:” Rajzoljon körbe téged a Doszpot Péter”. Ennek kapcsán jutott eszembe a címben szereplő gondolat, hogy

szeressen téged ábelanita.

Ugyanis mi úgy indítottuk Csengét erre a versenysorozatra, hogy nem érdekel minket sem a helyezés, sem a nyeremény. Csak az, hogy különböző karakterekben mérettesse meg magát, és szerezzen barátokat, mert mindkettő élete végéig elkíséri majd. Tekintettel arra, hogy Nelly lányának csak a nevelőapja vagyok, megtehetem, hogy véleményt formáljak erről. Ámbár

Nelly próbált lebeszélni róla, de nekem csak egy főnököm van, a hároméves Elza Zorka.

Horvát Csenge nevelőapja számára nem az a gond, hogy Ábel Anitának nem tetszik a 15 éves lány és Hevesi Tamás produkciója. Szerinte szíve-joga minden zsűritagnak mit gondol. Hanem az bőszítette föl, hogy amikor Ábel Anitának az arcát kellett adnia a véleményéhez, akkor olyanokat mondott: édi-bédi, így szeretlek, úgy szeretlek, tudod, hogy a pótmamád vagyok…

„Majd, amikor arc nélkül kell pontot adni, akkor suttyomban négy pontot képes magából kiszenvedni. Ami a lehetséges tizenkét pontot tekintve, a nem tetszik kategóriát jelenti- folytatta Vajtó. - Nem szeretem a kettős beszédet, főleg olyan személytől nem, aki abban a színben tetszeleg, hogy ami a szívén a száján. Arról már nem is beszélve, hogy itt gyerekekről van szó, Csenge most lett 15 éves. Számomra a hülye és a gyerek, nem szinoním fogalmak. Nem vagyok híve annak, hogy más a szöveg és más a tett. Anitának is van gyermeke, ezt neki is pontosan tudnia kell. Minden adás után -de az első győzelmük után különösen- elárasztottak bennünket, a hozzászólók, akik azt kérdezték, hogy a zsűri hölgyszakasza melyik adót nézte. Mindezek után még én kerültem olyan helyzetbe, hogy tisztességből védtem őket."

A múlt vasárnap történtek után az üzletembernél betelt a pohár. Mint mondta: nemcsak ő, de nézők százai háborodtak fel a zsűri furcsa döntése okán. Ez szerinte már megalázó egy 15 éves lánnyal szemben.

„Így lepontozni, már megalázó - mondta felháborodottan Csenge nevelőapja. -  Gyermekműsorról lévén szó, a versenyzők segítő szándékú felpontozásával magam is egyetértek, de az indokolatlan lepontozást nem tartom nevelő szándékúnak.  Sőt, ez biztosan nem segíti egy pályakezdő ambícióit. Végezetül, számunkra az a legfontosabb, hogy a legjobb zsűri a közönség. Márpedig Tamás és Csenge produkciói nézettségi rekordokat döntöttek mind a Youtube-on, mind a Facebookon.”

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

mandiner.hu

Magyarország háborús veszélybe sodródik az amerikai agytröszt szerint

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Tolvai Reni szexy táncot lejtő nőket toboroz

HŰHA

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

HŰHA

Vizes pólóban mutatta meg bimbóit a szőke kebelcsoda: ebbe még a kamera is belepirult

HŰHA

Emlékszel még Lolára? Így néz ki manapság az egykori tinisztár