HŰHA

Durva vádak: nyilvánosan osztotta ki egykori barátja Havas Henriket!

A két tévés régen kifejezetten jó kapcsolatot ápolt egymással, mára azonban teljesen elmérgesedett a viszonyuk.
  • Szerző: Ripost

Egy időben mindent és mindenkit előszeretettel kritizált a Facebook-oldalán Havas Henrik, most azonban minden jel arra mutat, hogy fordult a kocka. A műsorvezető ezúttal a másik oldalra került, miután egykori jó barátja, Verebes István kemény szavakkal illette őt.

A színész – csakúgy, mint korábban Havas – a Facebook-oldalán fakadt ki, ahol slamposnak és magamutogatónak nevezte a tévést.

"Nem bírom, nem bírom ezt az erőszakos, mindenkinek a szavába vágó, slampos és magamutogató jelenlétét Havas Henriknek!!! Ez a népnevelés pedagógiai csődje.

Havas neveletlensége sztárallűrré emelve virtuális gaztett.

És én valamikor becsültem és kedveltem ezt a nagyon rosszul megvénült televíziós garázdát" – fogalmazott Verebes a nem éppen hízelgő hangvételű bejegyzésben. 

Mivel két erős személyiségről van szó, természetesen korábban már voltak összezördüléseik, például évekkel ezelőtt, a Heti Hetes felvételein. Azokat a csörtéket azonban mindig sikerült békésen lezárniuk.

A Blikk megkereste Havas Henriket az ügyben, aki közölte, hidegen hagyja őt Verebes vagdalkozása.

"Nem olvasok ilyesmit, a Facebookot sem követem. Miután szembesítettek ezzel a véleménnyel, így sem érzem azt, hogy különösebben foglalkoznom kellene vele. Korábban jóban voltam Verebessel, de jó ideje megszűnt köztünk a kapcsolat, olyannyira, hogy évek óta nem is állunk szóba egymással" – zárta rövidre a Tanár Úr.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?