HŰHA

Durva, saját lova törte össze a magyar sztár arcát, műteni kell

Hetekig nem tér vissza a színpadra a súlyos balesetet szenvedett Sasvári Sándor.
  • Szerző: Totti

A népszerű színész ötven éve lovagol, mai napig aktívan versenyez is. Lovardájukban hét saját lova van, és éppen az egyiket trenírozta, amikor megtörtént a baj.

Sasvári Sándor éppen saját tenyésztésű csikóját futószárazta, amikor az nekiment. A művész szerint a hátas még nem tudja, ki a főnök.

Egy saját tenyésztésű csikómat idomítottam, ami nem is volt olyan könnyű feladat – nyilatkozta a Blikknek Sasi. - Mint kiderült, a 3,5 éves csődör olyan egóval rendelkezik, amelyen nehéz úrrá lenni még egy rutinos lovasnak is. Addig-addig fitogtatta az erejét, míg nem győzött, nekem jött, komoly arcsérülést okozva.”

Még az a szerencse, hogy a Madách Színház művésze nem vesztette el az eszméletét, és akik ott voltak a helyszínen, azonnal hívták a mentőket. Először egy pesti kórházba szállították a színészt, ahol az alapos kivizsgálás arccsonttörést állapított meg, majd, miután stabilizálták az állapotát, átszállították egy budai kórház szájsebészeti osztályára. De még egy műtét is vár Sasvárira.

„Ha minden jól megy és az állapotom lehetővé teszi, csütörtökön műtenek mondta a színész. – Remélem, a gyógyulásom gyors lesz, és minél hamarabb újra színpadra léphetek – tette hozzá kicsit szomorúan, hiszen nem ilyen évkezdetre számított, különösen, hogy egy igen sikeres és mozgalmas esztendőt zárt pár napja.”

A színész még hozzátette, eddig mindössze két komoly lovas balesete volt, de ez nem veszi el a kedvét. Alig várja, hogy újra lóra ülhessen, és újra színpadra álljon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?