HŰHA

Durva módon, élő adásban sértette meg Kiskerót Dancs Annamari

A színésznőt másfél évvel ezelőtt hagyta el a férje, néhány hónapos kisfiával pedig teljesen magára maradt. Most újra boldog, de a tévében odaszúrt egykori kedvesének.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn kétéves lett Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté közös kisfia, Ádám, ennek apropóján pedig a színésznő boldogan mesélt a mindennapjairól. 

Annamari immáron hónapok óta egy civil férfi oldalán boldog, miután másfél évvel ezelőtt véget ért a házassága Kiskeróval. Ekkor közös gyermekük még csak néhány hónapos volt, így a színésznő számára nehéz időszak következett.

Most azonban újra jól érzi magát, az egyik legnagyobb öröm számára pedig az, hogy új kedvese és kisfia között rendkívül szoros a kapcsolat.

Olyannyira, hogy Annamari úgy véli: kisfia az új társa személyében végre igazi apukát kapott.

Ez különös kijelentés, hiszen a gyermeknek van édesapja, aki korábban többször is elmondta, mennyire szereti a gyermekét, és milyen sokat törődik vele.

"A kedvesem a gyermeknevelésben is maximálisan segít, nem csak akkor, amikor pózolni kell, így hála az égnek, ez nem kirakatkapcsolat. Ádám apjaként szereti, nagyon szép kapcsolat van közöttük. Ez számomra szívet melengető, a kisfiam kapott egy igazi apukát, aki jó szívvel és szeretettel gondoskodik róla" - fogalmazott a FEM3 Caféban a színésznő.

Annamari úgy érzi, az elmúlt két évben minden okkal történt, a rossz események is, amik segítettek neki abban, hogy most boldog lehessen.

 

És ezeket olvastad már?