HŰHA

Durva, mit tesznek a gyerekeikkel Ashton Kutcherék

A sztárpár semmiképpen sem szeretné elkényeztetni a gyerekeket, ezért az ünnepekkor sem engednek elveikből.
  • Szerző: Ripost

„Nem fogunk s**gfejeket nevelni” – mondta Mila Kunis egy interjúban, ahol elárulta, hogy férjével, Ashton Kutcherrel miért nem adnak karácsonyi ajándékot a gyerekeiknek. Sőt, még a nagyszülőket is arra kérték, hogy tekintsenek el az ajándékozástól, mert tavaly is túlzásba estek. Eredetileg azt szerették volna, ha a nagyszülők is maximum csak egy ajándékot adnak, de a terv nem vált be.

A 34 éves színésznő, és 39 éves párja két közös gyereket nevel, a hároméves Wyattet, illetve a nemsokára egyéves Dimitrit, akikkel nyáron Budapesten éltek.

Ajándékra egyébként lenne bőven pénzük, hiszen Kunis tavaly nagyjából 11 millió dollárt keresett, míg Kutcher 2015-ben 20 millió dollárt vitt haza. Elvük azonban az, hogy nem szabad elkényeztetni a kicsiket, így lehet, hogy sosem fognak nekik karácsonyi ajándékot venni, hiszen így is mindent megkapnak, amire szükségük van.

A nagyszülőknek pedig azt mondták, hogy az ajándékokra szánt összeget inkább adják oda jótékonysági szervezeteknek. Az ünnepet persze meg akarják tartani, csak szeretnék a valódi értékekre és a családi együttlétre helyezni a hangsúlyt - írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?