HŰHA

Durva, ami kiderült! 3 évre lecsukhatják a kétgyermekes magyar sztárt!

A színésznő tavaly novemberben okozott karambolt, most pedig gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.
  • Szerző: ripost

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Fésűs Nellyt

A színésznő még tavaly novemberben szenvedett autóbalesetet, a hatóságok szerint pedig ő lehetett a vétkes.

"Igaz, gyanúsítottként kihallgattak a rendőrségen, de azóta nincs fejlemény az ügyben. Még mindig folyik a nyomozás. A balesetben megsérültekkel beszéltem már, tartom velük a kapcsolatot, de nem mondhatom el, mi van velük, mert az nem tartozik senki másra" – ismerte el a Blikknek szűkszavúan a színésznő, akire súlyos büntetés várhat, amennyiben a bíróság is őt mondja ki felelősnek.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd a lapnak elmondta, hogy akár három év fogházbüntetést is kaphat a színésznő.

"Alapesetben egy olyan balesetben, ahol súlyos sérülés is történt, akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható a bűnös. Amennyiben maradandó fogyatékosságot okozott másnak, akkor három év is lehet a büntetési tétel. Az ítélkezési szokás szerint úgy gondolom, amennyiben büntetlen előéletű, felfüggesztett fogházbüntetést kap majd, valamint pár évre bevonják a jogosítványát" – mondta a lapnak Kamarás Péter.

A baleset tavaly november 29-én történt az M0-s autópályán. Három személyautó és egy kisbusz ütközött össze. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.

Az autókban komoly kár keletkezett – több is totálkáros lett –, a helyzethez képest minden érintett szerencsésen megúszta a balesetet.

Bár már több mint fél év eltelt a történtek óta, a rendőrség még mindig nem zárta le a nyomozást. Akár két év is eltelhet, mire befejezik és az ügyészséghez kerülnek az iratok. Akkor derül majd ki, vádat emelnek-e Fésűs ellen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?