HŰHA

Drogosan, bokrokban szexel, pedig világsztár

Nagyon mélyre süllyedt a népszerû énekes, aki évek óta igyekszik leszámolni a függőségeivel, de teljesen sikertelenül.
  • Szerző: B.M.

Ötödik éve tart a kritikus korszak George Michael életében, aki eleinte próbált visszatérni a helyes útra, de ma már nem érez késztetést arra, hogy megjavuljon.

A brit énekesről aggasztó hírek kaptak szárnyra a napokban. Brutálisan elhízott, a felismerhetetlenségig felpüffedt az arca, ráadásul ismét egy svájci drogrehabilitációs klinikán igyekszik leszokni a káros szenvedélyeiről. Jackie Georgiou, a sztár unokatestvérének felesége szerint George Michael brutális tempóban pusztítja magát; nem elég, hogy napi rendszerességgel fogyaszt alkoholt, de füvet és kokaint is ipari mennyiségben szív.

Hiába akar a zürichi klinikán meggyógyulni, a kezelés sajnos eredménytelen. A rehabilitációs intézetben ugyanis semmit nem tiltanak, a betegek belátására bízzák, hogy mit használnak vagy fogyasztanak.

"George kokainista" – nyilatkozta Jackie. "Mielőtt a klinikára ment, már ott tartott, hogy óránként remegett a szerért. Voltak bulik, amikor a szoba közepén esett össze a kábítószertől, úgy kellett összekaparni. Sokszor a saját hányásában ébred, rettenetes állapotban van.

Rettegünk, hogy bármelyik nap meghalhat.

Jackie szerint az énekes szabados szexuális szokásai is hozzájárultak, hogy egyre mélyebbre süllyedt a kábítószerek mámorába. George Michael annak idején többször is lebukott, amint parkokban szedett fel alkalmi meleg partnereket, és ez a szenvedélye egyre erősebb lett. Az alkalmi szex pedig meghozta a komoly drogokat is.

"George folyton eljár otthonról, és egyre kockázatosabb helyzetekbe megy bele" – magyarázta jackie.

Már nemcsak parkokban, bokrok mögé bújva szedett fel pasikat, hanem hivatásos prostiknak is fizetett. Innen már csak egy lépés volt a kemény drogok borzalmas világa

- idézte a Blikk a Daily Mail aggasztó híreit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?