HŰHA

Drasztikus változás: Fél év alatt 40 kilót fogyott a magyar énekesnő

Bár nem ajánlja senkinek a módszerét, úgy véli, neki csak a koplalás válik be.
  • Szerző: Doris

Kunovics Katinkának, a Romantic énekesnőjének szinte betarthatatlanul szigorú diétával sikerült megszabadulnia a jelentős súlyfeleslegtől, nem csoda, hogy módszerét senkinek sem ajánlja.

Katinka, aki folyamatosan küzdött a pluszkilókkal, most csak almát, kaukázusi kefirt és tejeskávét fogyaszt, és alig várta, hogy véget érjen a karácsony.

"Mindenhol traktáltak, de erős voltam, megálltam, alig ettem. Rövid idő alatt, júliustól fogytam le negyven kilót, de még szeretnék egy tí­zest. Csak be kell kattannom, akkor végigcsinálom, de ez most évekig váratott magára. Már a terhességem előtt is húsz kilót híztam. Alattomosan jött fel tíz év alatt. Edzettem, figyeltem, de hiába. Hónapok óta nem mertem mérlegre állni, de a körzeti orvosnál muszáj volt. Na, ak­kor bekattantam"

- kezdte a Borsnak Katinka, aki ráadásul stressz-és bánatevőnek tartja magát, így édesapja halála után is ebbe menekült.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

"Nyáron jött egy nagyobb tra­uma, anyu sztrókkal kórházba került. Na, akkor átléptem egy küszöböt, nem tudtam enni az idegességtől. Elkezdtem fogyni, és nem hagytam abba"

- mesélte, majd hozzátette, hogy neki az edzés nem igazán vált be, de ha még egy kicsit fogy, elkezd sportolni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?