HŰHA

Drámaian lefogyott Gáspár Virág: Győzike kitálalt!

A roma showman kisebbik lánya elképesztő változáson ment keresztül! Hihetetlen formában van! Rá sem lehet ismerni!
  • Szerző: P.E.

Hihetetlen változáson ment át az elmúlt kilenc hónapban Gáspár Virág! A korábban duci alkatú kislánynak nyoma sincs, Virág vonzó tinivé cseperedett.

Gáspár Győző kisebbik lánya keményen edz, szigorúan odafigyel az étkezésére, ennek pedig meg is van az eredménye: látványosan lefogyott és Evelin nyomdokaiba lépett.

"Nagyon büszke vagyok Virágra, elképesztő csinos, a ballagási képén úgy néz ki, mint egy playmate. Nagyon elszánt, napi másfél órát sportol, konditerembe nem szeret járni, ezért otthon edz. Emellett átváltott egészséges étkezésre" – büszkélkedett a Blikknek Győzike.

"Nem féltem Virágot, okos lány, nincs miért elkergetnem a közeléből a fiúkat! Sokan írnak nekem, ha kirakok róla fotót vagy ha együtt látnak minket, gratulálnak, milyen szép lány. Kérdezik, ő tényleg az a Virág, akit a tévében láttak cumizni? Kislányként még vékony volt, az iskolában hízott meg nagyon, és ezért rengeteget bántották. Ahogy minket is Beával, hogy mindez a mi hibánk. Köszönöm azoknak a rosszindulatú embereknek, internetes kommentelőknek, akik dagadt disznónak nevezték a lányomat. Ez adott neki motivációt ahhoz, hogy lefogyjon, és csodálatosan nézzen ki" - mondta Győző.

"Folyamatosan küldik neki a promóciós termékeket, hogy azokat viselje az instagramos képein. Ruhákkal, kozmetikumokkal halmozzák el a szponzorok" - tette hozzá a roma showman.

A FOTÓT IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?