HŰHA

Drámai vallomás: Nem akart harmadik gyereket Erdei Zsolt

Már három hónapos a kis Vilike, Erdei Zsolték harmadik gyereke, aki májusban koraszülöttként jött világra. A Madárként is ismert ökölvívó bevallotta: nem akart újabb gyereket.
  • Szerző: Ripost

Erdei Zsolt lányához hasonlóan Vilike is koraszülöttként jött a világra. A világbajnok bokszoló elárulta, hogy a nehezén már túl vannak, de nehéz volt a történéseket feldolgozni.

Vilike 7 hónaposan, kevesebb mint 1500 grammal jött világra. A szülők hiába szerették volna hamar hazavinni a picit, kisfiuk inkubátorba került, ezért hetekig várniuk kellett. 

Anno Grétikével is ugyanez történt, sőt, vele még nehezebb volt, de végül mindketten szépen fejlődtek, s leküzdöttek minden nehézséget

- mondta a sorry! magazinnak Erdei. Miután túllendültek egy embert megpróbáló időszakon, környezetükben sokan úgy gondolták, hogy nem vállalnak be újabb babát.

"Vilmos egyáltalán nem volt betervezve. Habár a feleségem szeretett volna egy közös fiút, én megmondom őszintén, hogy már annyira nem vágytam arra, hogy ilyen vén fejjel újra babázzak. Azt szerettem volna, hogy legyen végre egy kis nyugalom az életemben, és ne csak a gyerekek körül forogjon minden. Erre most még újfent várni kell legalább három évet, de már egyáltalán nem bánom. Büszke vagyok arra, hogy három gyermek édesapja lehetek, emelt fővel járok." - mondta a világbajnok ökölvívó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?