HŰHA

Drámai találkozás, összefutott exével a leszbikus magyar színésznő!

A híres mûvésznő egy hûvös őszi éjszakán találkozott ismét a fiatal lánnyal.
  • Szerző: Ripost

Közel egy hónapja jelent meg az a leleplező könyv, mely egy magyar színésznő és fiatal szeretője leszbikus viszonyáról szól.

A szakmájában elismert művésznő nyolc évig volt együtt a színházban dolgozó jegyszedő lánnyal, kapcsolatuk azonban viharos véget ért: az egykori szerető állítja, hogy a színésznő fizikailag és lelkileg is bántalmazta őt, ezért a közösen töltött időről botránykönyvet írt.

A könyv megjelenése óta a színésznő dühöng, a hírek szerint bezúzatná a róla készült könyvet és perre készül. Ebben a viharos szituációban találkozott újra az egykori szerelmespár, teljesen véletlenül, az Andrássy úton. 

A találkozásról a Krencsey Hella álnevű egykori szerető a blogjában írt.

"Már az Operát is elhagyom, mikor a varázs egy pillanat alatt válik szürreális valósággá; az előttem bőröndöt húzó alak oly' ismerős, oly' szívbe markolóan ismerős... Ahogy ballonkabátját fellebbenti a most már didergető, őszi szél, ahogy a mozdulatai kitűnnek a tömeg egyszínűségéből; ahogy felismerem, hogy a Színésznő küzd egyedül az élettel anélkül, hogy tudná, most éppen mögötte van a közönsége és látja, amit ő nem szeretne - a világ fordul egy nagyot a tengelye körül. Régen találkoztunk, és a helyzet furcsa, idegen érzése mindkettőnket megállásra kényszerít, de amint elszáll a pillanat, Õ szerepbe kerül ismét; hazug lényével pedig nincs dolgom többé - gondolkodás nélkül megyek tovább, ismerem ezt a játékát" - számolt be a találkozásról a lány.

A találkozás során a lány állítása szerint elköszöntek egymástól a színésznővel, ám ez koránt sem jelenti azt, hogy az egykori szerető megússza a bírósági procedúrát, hiszen nem csak a színésznő, de annak volt férje és fia is felháborodott a megjelent könyv miatt.

És ezeket olvastad már?