HŰHA

Drámai dolgot árult el Baronits Gábor, eltávolították egy szervét

Súlyos motorbalesete után komoly szerveltávolító mûtéten esett át, s azóta nem nagyon ül kétkerekûre Baronits Gábor...
  • Szerző: Ripost

Baronits Gábor vagány srác, de mindent el­követ, hogy elkerülje a sérüléseket. Nem véletlenül óvatos, többek között a munkája miatt is egészségesnek kell lennie, hi­szen, ha csak a lába törik el, elmarad miatta az előadás.

Ennek ellenére gondolkodás nélkül elfogadta a TV2 felkérését, a Csak show és más semmi! című műsorba, ahol hétről hétre veszélyes kunsztokat kell be­mutatni. A feladatok komoly fizikai megterheléssel és sé­rülésveszéllyel járnak.

„Még 2006-ban történt. Körülbelül nyolcvannal mentem, amikor kivágódott elém egy autó, és oldalba kaptam. Több csontom eltört, a lépem megrepedt, el kellett távolítani.

Közel voltam ahhoz, hogy nem kelek fel a műtőasztalról.

Az autósok többsége sajnos a mai napig nem veszi tudomásul, hogy motorok is közlekednek az utakon, ezért életveszélyes üzem két keréken közlekedni. Akármennyire is szeretem, nem tehetem meg, hogy játszom a szerencsémmel, a té­vés és a színházi szerepeim miatt sem kockáztathatok. Ráadásul nemrégiben egy motoros ismerősöm meghalt egy balesetben” – mesélte a Borsnak Gábor.

A lap úgy tudja, hogy a Csak show és más semmi! szereplői az első héten csupán mosolyogtak azon, aki a műsor előtt baleset-biztosítást kötött, ma már azonban az összes szereplőnek van ilyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?