HŰHA

DopeMan kiállt Alekosz mellett

Megpróbálta földbe döngölni Alekoszt a TV2 reggeli mûsorában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert. A görög csődört DopeMan védte meg a Facebookon. Azt írta, megnőtt a szemében Alekosz.

„Ilyen szépen és intelligensen bemattolni ezt a két felfuvalkodott, gőgös és beképzelt műsorvezetőt, akik fennhéjázó felsőbbségtudatuktól elvakultan, tulajdonképpen saját maguk ültek be a csicskahajóba,

különös tekintettel a hölgyre, akinek szinte sugárzott arcáról a megvetés.”- írta a rapper.

A Mokka vendége Nagy Alekosz volt, aki legutóbb együtt töltött 24 órát Fridivel. A beszélgetés témája természetesen az eltöltött egy nap tanulságairól szólt, arról, hogyan érezte magát, mit szól például ahhoz, hogy Friderikusz lustának tartja. A Mokka műsorvezetői érezhetően próbálták kikezdeni Alekoszt, aki igyekezett ügyesen válaszolgatni a kérdésekre.

DopeMan sérelmezte, ami a stúdióban zajlik interjú címszó alatt, ezért horkant fel.

„Én nem vágom, hogy ezek mit hisznek magukról, de tiszta gáz, ahogy olyanok akarnak cinkelni valakit, akik szinte hajbókolnak, mikor ABerkit látnak. Van egy rossz hírem. Alekosz semmivel sem rosszabb vagy kevesebb, mint Krisztián, Peti vagy akár ők.

Fülhallgatóból kérdéseket kapva, súgógépről és adásmenetből interjúzni igazán nem jelent riporteri magaslatokat, mert mint, ahogy a példa is mutatja, könnyen estek éles észnek csapdájába. Kicsit több alázatot és emberséget barátaim, elvégre ti is csak egy bulvár műsor jól fizetett szócséplői vagytok. Neked, Alekosz meg gratulálok. Nagyot alakítottál.”-olvasható DopeMan posztjában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?