HŰHA

Dobó Kata kedvese kitálal: beverem a pofádat, Radnai!

A balhé ott kezdődött, hogy a rendező kézeltöréssel fenyegette meg a kritikust, mire Dobó Kata és Anger Zsolt munka nélkül maradtak. No erre Kata kedvese is beszállt a " verekedésbe", mire a kritikus őt meg rágalmazónak nevezte. Pedig ő a rendezőt is meg akarta verni!
  • Szerző: Léna

Eddig teljes volt a csend a pórul járt szerelmespár, Dobó Kata és Anger Zsolt körül. A napokban tudták meg, hogy közös darabjuk, a Közelebb című előadás lekerült az Átrium műsoráról. Ennek oka, hogy a játék rendezője, Radnai Márk és Koltai Tamás színikritikus csúnyán összebalhéztak. Volt csótányozás, kézeltöréssel történő fenyegetés és óriási cirkusz...

Eddig sem Dobó Kata, sem kedvese, Anger Zsolt nem nyilatkozott a förtelmes cirkuszról. A színész most megtörte a csendet és végre kitálalt. Nyílt leveléből kiderül, hogy senkinek sem ad teljes mértékben igazat. Szerinte mindenki hibázott, méghozzá nem is kicsit. Hosszú sorokon keresztül meséli el, hogy mennyi munka volt a darabban, és mindezt egy tollvonással áthúzták.

Anger magyarázni próbálja, hogy Radnainak, a darab rendezőjének miért is gurult el a gyógyszere, miért fenyegette meg ostobán Koltait. Szerinte nem volt korrekt dolog a kritikus részéről, hogy felhívta a színház vezetőségét és a darabra panaszkodott.

Miután megjelent Anger Zsolt levele, Koltai Tamás azonnal reagált közösségi oldalán keresztül:

Anger Zsolt hazudik!

"Soha senkit nem hívtam fel az Átrium Színházból. A rágalmazás a legszebb erények egyike. A többi már ebből fakad!"

- írta a neves színikritikus.

Szóval Dobó Kata szerelme ezek szerint rágalmazott. Pedig ő kétfelé próbálta osztani az észt. Nemcsak a kritikusnak mondogatott oda, de a kritikus  kezét eltörni igyekvő rendezőnek is. Ezt írta:

"Ha még egyszer ilyen baromságot teszel, akkor beverem a pofád!"

Aki nem hiszi, böngéssze kedvére az alábbi magas röptű levelet. Így mulat ma a magyar művészvilág...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?