HŰHA

Dobj el mindent! Ekkor mutatják meg Charlotte hercegnőt

Hivatalosan bejelentették, hogy mikor és hol tartják a szentelt víz alá Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyerekét.
  • Szerző: The_M

Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos Twitter oldalán kihirdették, ami hetek óta érdekli a világot. Vagyis hogy mikor láthatjuk újra Charlotte hercegnőt.

A keresztelőn megmutatják

Sarolta Erzsébet Diánát kereken egy hónap múlva, július 5-én, vasárnap kereszteli majd meg Canterbury érseke, Justin Welby. A sandringhami Szent Mária Magdolna templomban tartandó ceremónia ugyan privát esemény lesz, de a palota később biztosan kiad majd néhány hivatalos fotót a kis hercegnőről. Így újra megnézhetjük magunknak a tündéri pofiját, amelyre a születése óta nem volt lehetőségünk.

Változtattak a rutinon

A keresztelő időpontját Vilmos és Katalin kénytelen volt előrébb hozni, ugyanis II. Erzsébetnek külföldön lesz jelenése. Így Saroltát Györggyel ellentétben nem három-, hanem kéthónapos korában tartják majd a szenteltvíz alá. De maga a ceremónia helyszíne sem megszokott, ugyanis nem Londonban, hanem egy Vilmosék vidéki birtokához közeli templomban tartják. A Royal Baby öltözéke azonban ugyanaz lesz, mint amit a bátyja viselt 2013-ban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?