HŰHA

Döbbenetes vallomást tett a sármos színész, nemsokára rá sem ismerünk

A 40 éves sztárapuka egy darabig küzdött a kopaszodás ellen, de már elfogadta a sorsát.
  • Szerző: Ripost

Ashton Kutcher szépen lassan megkopaszodik. Ezt maga a 40 éves sztár jelentette be hétfő este Conan O’Brien show-jában. Mila Kunis férje azt is elárulta, hogy 25 évesen vette észre először, hogy hullik a haja.

A vallomást az váltotta ki a színészből, hogy a parókaviseléssel vádolt műsorvezető azt mondta neki: "Mindig jól nézel ki. Neked jó hajad van."

Kutcher azonban ahelyett, hogy megköszönte volna, bevallotta, hogy lassan kihullik az összes haja. Sőt, 25 évesen már orvosnál is járt, aki gyógyszert írt fel neki, amely a tesztoszteron termelésekor keletkező mellékterméket blokkolja, ami elvileg a kopaszodást okozza.

Nagyon szerette volna megtartani a dús haját, de amikor feleségével a gyerekvállalás mellett döntöttek, nem volt biztos abban, hogy a mellékhatások nem lesznek-e károsak a gyerekekre, ezért már nem szedi a szert. „Amúgy is mindig baseballsapkát hordok, szóval rendben vagyok” – mondta a kétgyermekes apa. Most már nem aggódik, hiszen a sapka úgyis ápol és eltakar. A karrierjét sem félti, szerinte kevés hajjal is megtalálják majd a szerepek - idézi a Daily Mail. Bár miután a színészet már csak szórakozás neki, és az üzleti befektetéseiből él, nem lenne nagy érvágás neki, ha kikerülne a hollywoodi körforgásból.

Mila Kunisszal két közös gyermekük van, egy lányuk, Wyatt és egy fiuk, Dimitri.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?