HŰHA

Döbbenetes, mit állít erőszakos fiáról a bántalmazott Lópici Gáspár

Az idős színész úgy érezte, nem éli túl az elmúlt egy évet, ám most már jobban van, és meg is van a véleménye a múltbéli eseményekről.
  • Szerző: Ripost

Úgy érezte, az elmúlt egy évet nem lehet túlélni, de már sokkal jobban van Szilágyi István. Az ország Lópici Gáspárja meggyőződéssel állítja, hogy fiát ártatlanul ítélték el: bár tavaly három bordája is eltört, valamint lába és arca is zúzódott, miután Péter súlyosan bántalmazta, ő a mai napig védi a fiát.

"A bíróság félreértett, azt mondták, hogy a fiam, Péter bántott engem, pedig mi csak játszottunk, viták pedig minden családban vannak. A szememet egyelőre nem kell műteni, mára pedig a februári balesetem miatti sérülések is rendbe jöttek, néhány hete eldobtam a járókeretet és a botot, már anélkül is tudok sétálni. A tavaly átélt lelki fájdalom után ez a testi törés már nem igazán viselt meg, pedig lepattant egy csontszilánk a csípőmről, és nehéz volt újra járni" – magyarázta a Keménykalap és krumpliorr nevettetője a Lokálnak.

A családot rengeteg környékbeli támogatja, és a Lokál látogatásakor rég nem tapasztalt jó hangulat uralkodott a családban: az idős színészen ezúttal nyoma sem volt sebeknek vagy bántalmazás nyomainak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?