HŰHA

Döbbenetes, mire készül Liptai Claudia lánya

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya önálló karrierre készül, ennek érdekében már menedzsere is van...
  • Szerző: Ripost

A 12 éves Gesztesi Panka a jelek szerint aktív közéleti szerepre készül. Az édesanyja menedzsere bejelentette, hogy immár a fiatal hölgyet is képviseli. Panka nem azért népszerű, mert Liptai Claudia az édesanyja és Gesztesi Károly az édesapja. Tehetséges sportoló, sport-aerobikozik óvodás kora óta, és mára már nemzetközi versenyeken is kiemelke­dően szerepel, emellett gyakran nemzetközi cégek kérik fel fotózásokra, amikre eddig mindig elutasító választ adott.

A fiatal lány a sporteredményeiről rendszeresen beszámol az Instagram-oldalán, ahol háromezer fölött van a követőinek a száma, vagyis ő azok közé a feltörekvő véleményvezérek közé tartozik, akik manapság uralják a reklámpiacot. Pankának könnyű dolga volt, hiszen az édesanyjának, Liptai Claudiának egy profi ügynökség, a TMC egyengeti az útját. A cég tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina az ország legjobban eladható közszereplőit képvisel.

Annál nagyobb elismerés nem nagyon van, amikor valaki, akivel évek óta dolgozol, rád bízza a szárnyait bontogató gyermekét. Liptai Claudia, köszönöm a bizalmat! És neked is Panka, mert ez nélküled nem menne ám! Tőletek maradok örökké fiatal! Itt az új generáció. TMC2.0 rulez!– írja.

A menedzsertől a Bors azt kérdezte, hogy miben más egy 12 éves gyereket képviselni, mint egy felnőtt hírességet?

Teljesen más, hiszen, míg a felnőttek esetében az üzleti képviselet az alapvető feladat, úgy ennél a generációnál sokkal inkább az üzleti védelem, hogy ne lehessen kihasználni az ismertségüket és az ezen a területen lévő tapasztalatlanságukat, hogy koruknak megfelelő megjelenésekben szerepeljenek. Claudiának nagyon fontos, hogy Pankát a saját elért eredményei vigyék előre, mindig legyen mögötte valós teljesítmény. Panka valóban kacsingat a modellkarrier felé, de ehhez ő még nagyon fiatal, néhány évet még mindenképpen várnia kell– magyarázta  Kende-Hofherr Krisztina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?