HŰHA

Döbbenetes kijelentést tett a párkapcsolatban élő Pintér Tibor

A színész nem tagadja, hogy sokszor megkívánja színpadi partnereit annak ellenére, hogy húszéves barátnője van.
  • Szerző: Ripost

Pintér Tibor nem tagadja, imád hiányos öltözékben szerepelni a színpadon, mert úgy érzi, 44 éves kora ellenére kirobbanó formában van.

A színész kedvese, a csupán húszéves Frida persze ettől egyáltalán nincs elragadtatva, de már elfogadta párja életének ezen szegmensét.

"Minden barátnőmnek meg kellett értenie, hogy a testem is a munkaeszközöm. Számtalan alkalommal álltam már színpadon félmeztelenül, sőt teljesen meztelenül is. Frida számára nagyon furcsa volt, hogy más nők is megérinthetik a pucér testemet vagy csókolózom velük a színpadon.

Sokáig nehezen viselte, mostanra sikerült csak különválasztania a színpadi és a valós énemet

 - mesélte Tenya a Borsnak az Operettszínház Macskadémon című előadásának premierje után, ahol azt is elárulta, néha neki is nehéz szétválasztani őket.

"Van persze olyan eset, amikor a partnerem rettenetes vonzó és nehezen tudom megállni, hogy ne reagáljak férfiként. Visszatérve a meztelenségre: minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy 44 éves korom ellenére kitűnő formában vagyok és az egyik hitvallásom a Nemzeti Lovas Színházban az, hogy hirdessük az ép testben ép lélek fogalmát" - tette hozzá a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?