HŰHA

Döbbenetes képek! 100 kilósra hízott Mariah Carey!

Nem tud leállni.
  • Szerző: KAM

Lépnie kell, vagy nagy baj lesz ebből.

Mariah Carey egyre gyakrabban szerepel a címlapokon és sajnos nem a szakmai sikereit ünnepli a világ. Már nem egyszer a saját dalszövegeit felejtette el a színpadon, most pedig itt az újabb csapás: az énekesnő 100 kilósra hízott.

Ha a mérleg egy-két kilóval többet mutat, az ember kétségbeesve keresi a megoldást, diétázik, vagy többet mozog. Amennyiben ismert ember, hollywoodi sztár az illető, különös figyelmet kell fordítania minderre. 

Nos, Mariah Carey-nak az eszébe sem jut mindez. Azaz igen, csupán a tettekre képtelen. Közeli barátja szerint csapdába került.

Õ egy siránkozó, instabil roncs, aki folyton csak sír. De mindezt magának köszönheti. Ez az eredménye a túl sok evésnek, ivásnak és kevés mozgásnak 

- mondta a barát.

Az énekesnő állítólag a szakításait követően menekült az evésbe. A közösségi oldalon a rajongók sem kímélik, a helyzete feltehetően ettől is csak rosszabb.

A képei alatt hihetetlen megjegyzések sorakoznak: "akkora vagy, mint egy bálna", "csak nem babát vársz?".

Carey turnéstábja már állítólag az egyre nagyobb fellépőruhák méretével sem meri szembesíteni az énekesnőt, nehogy hatalmas vita, vagy elbocsájtás legyen a vége.

A képek mindenesetre beszélnek helyettük.

 

 

És ezeket olvastad már?