HŰHA

Döbbenetes jelek, a síron túlról üzent Diana hercegnő, figyelmeztette Harryt

Diana hercegnő állítólag figyelmeztetni akarta Harry herceget a kisfiával kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Halálának 22. évfordulója közeledtével ismét felvette a kapcsolatot a médium ikrekkel Diana hercegnő. Terry és Linda Jamison, akik már többször is beszéltek állításuk szerint a tragikus hirtelenséggel elhunyt hercegnővel, azt mondták, a hercegnő Harryt és Meghant szerette volna figyelmeztetni Archie-val kapcsolatban.

Fotó: PATRICK RIVIERE / AFP)

Először leszögezte a hercegnő, mennyire csodálatos baba Archie és hogy mennyire boldog nagymama ő. Majd azt mondta, a kisfiú felnőve olyan lesz, mint ő – egy lázadó. Diana szerint Archie is megszegi majd a szabályokat és inkább a saját feje után megy majd, mint a palota útmutatása után.

„Bár olyan lázadó lesz, mint én voltam, de Archie egy igazán melegszívű, tehetséges fiú, aki bár harcias természetű lesz, mindig segíteni fog az embereken. Folytatni fogja azt a filantróp munkát, amit én elkezdtem. Szókimondó vezető lesz, egy olyan erő, akivel számolni kell” – mondta Diana az ikreknek.

Diana arra is figyelmeztette a fiát, óvja Archie-t, akit sok támadás fog érni a származása miatt. De mint mondta, ő is őrködni fog, hogy a kicsinek ne essen semmi bántódása – írta a Daily Star.

És ezeket olvastad már?