HŰHA

Döbbenetes eset, halálosan megfenyegették a fradisták Bodrogi Gyulát

A nemzet színészéért mindenki rajong, ezért is különös, hogy volt idő, amikor rengetegen kívánták a halálát.
  • Szerző: Buster

Bodrogi Gyula híresen türelmes típus, aki csak nagyon indokolt esetben borul ki vagy kerül konfliktushelyzetbe. Talán ezért is lepte meg őt annyira, amikor fiatalkorában gyilkossággal gyanúsították meg – derül ki Pataki Éva Aurora Borealis – Északi fény című könyvéből, amelyben Törőcsik Mari vallott egykori férjéről.

A történetre Bodrogi is jól emlékszik, és el is mesélte a Sorry! magazinnak.

„Azt terjesztették, hogy hirtelen felindulásból, féltékenység miatt lelőttem Albert Flórit, ami persze nem volt igaz. Próbáltuk megfejteni akkoriban Marival, hogy ki és miért találta ki ezt a képtelen történetet. Ahhoz tudtuk kötni, hogy volt egy esemény a Corvin Áruházban, ahol Marika és Flóri autogramot osztogattak. Igen közel ültek egymáshoz, és kiválóan érezték magukat. Talán innen indulhatott a pletyka, és pillanatok alatt végigfutott a városon, miszerint köztük biztos több van barátságnál, én pedig féltékenységből lelőttem Flórit ezért az arcátlanságért"

– emlékezett a Nemzet Színésze, akit ezután levelek tucatjaiban fenyegették.

„Egyszerűen a végére lehetett volna járni a történetnek, csak fel kellett volna hívják Flórit telefonon, hiszen élt és virult.

Még fenyegető levelet is kaptam Fradi drukkerek aláírással, hogy ha a hír igaz, nekem végem.

Ebben az volt a legviccesebb, hogy jómagam is Fradi-drukker vagyok”

– mesélte nevetve a legenda.

És ezeket olvastad már?