HŰHA

Döbbenetes, amit a színész állít Zámbó Jimmyről

Pintér Tibor még a kirobbant botrány előtt mindent bevetett, hogy reklámozza a mára már alaposan kérdőjeles Jimmy musical bemutatóját. Elképesztő amit állított!
  • Szerző: Buster

Pintér Tibornak két hete még fogalma sem volt róla, hogy a február elejére tervezett Zámbó Jimmy-musical kapcsán hatalmas szerzői jogi botrányba keveredik majd. Hogy miként alakul majd a dalszerzők engedélye nélkül összerakott zenés darab sorsa, az továbbra is hatalmas kérdőjel. Az azonban biztos, hogy Pintér mindent megtett annak érdekében, hogy felkorbácsolja az érdeklődést.

Elsőként éppen a %RIPOST% munkatársának mesélt egy az Edit asszonnyal folytatott beszélgetéséről, melynek során olyasmit tudott meg, amiről soha senki nem hallott a király halála óta eltelt 17 évben.

Az egyik hosszabb beszélgetésünk alkalmával szóba került Jimmy halála is…

Ekkor Edit asszony elárulta, hogy a férje egy alkalommal megjósolta, hogy éppen úgy 42 éves korában fog meghalni, mint nagy kedvence Elvis Presley. Sajnos igaza lett…”

- mondta Pintér Tibor, aki a beszélgetésünk utáni napokban a vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbi felvételén is megemlítette ezt a történetet Hajdú Péternek.

 

 

 

És ezeket olvastad már?