HŰHA

DNS-teszt bizonyítja, ő Flipper Öcsi eltitkolt fia

Hácz Tamás a könnyeivel küzdött, mikor kiderült az igazság.
  • Szerző: Ripost

Hácz Tamás négy éve tudta meg édesanyjától, hogy a 11 éve elhunyt rocklegenda, Flipper Öcsi egyetlen gyermeke. A fiú egy DNS-tesztet is elvégeztetett, hogy megbizonyosodjon a genetikai kötelékről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Édesapám családja befogadott, mindenki szeret, ezért is vállaltam a tesztet. Évekig nem álltam rá készen lelkileg, de egy ideje már vágytam rá, hogy kiderüljön, ki is vagyok valójában. Most már mindannyian tudjuk, én vagyok Flipper Öcsi fia!” – mondta a Blikknek Tamás, akit végtelenül elszomorít, hogy édesapjával már nem találkozhatott.

„Nagyon jó lett volna, ha találkozhatok az édesapámmal, de a sors nem így akarta. Legalább a nagynénémet és az unokabátyámat, István bácsit ismerhetem. Hálás vagyok, hogy 82 évesen eljött a vizsgálatra, az ő mintája kellett az eredményhez. A nagyit már egy ideje Kati mamának szólítom, igyekszem bepótolni vele a közös életünkből kimaradt két évtizedet” – árulta el Tamás, akit Marót Vikihez is különleges kapcsolat fűzi. Az énekesnő elárulta, titkon mindig sejtette, hogy a fiú az unokaöccse.

„Nem lepődtem meg, éreztem, hogy Tomi az unokaöcsém, nagyon örülök az eredménynek” – mondta Viki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?