HŰHA

Óriási dobásra készül Dér Heni, elárulta a részleteket!

Az énekesnő rengeteget dolgozik, hogy tavasszal bemutathassa a nagyközönségnek az új formációját, ami Magyarországon egyedülálló.
  • Szerző: ripost

Óriási dobásra készül Dér Heni! Az énekesnő hosszú évek óta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy megalapította a Heni and Dér girls nevezetű formátumát, amiben négy dögös nővel zenél együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Dér Heni

„Öt éve álmom volt már, hogy alapítsak egy olyan zenekart, amiben csak csajok vannak. Igazi, dögös, ízig-vérig nőket kerestem, nemrégiben pedig megtaláltam a tökéletes embereket erre a feladatra. Nem egy tinglitangli lánybandát kell elképzelni, hanem egy igazi művészi értéket képviselő formációt, hiszen minden tag zeneileg magasan képzett és rendkívül tehetséges„ – árulta el a -nak Heni, aki hetek óta éjt nappallá téve dolgozik a lányokkal, hogy tavasszal debütálhassanak a közönség előtt.

Fotó: Dér Heni

”Rengeteg munkát fektetünk abba, hogy minden jól sikerüljön: felvettünk már új dalokat, a régi slágereimet pedig újrahangszereltük. Koncerttel és videoklippel is készülünk. A célom az, hogy mindenki egyenrangú fél legyen az együttesben, tehát nem körém épül az egész zenekar. Bízom benne, hogy egy-két éven belül már a lányoknak is komoly rajongótáboruk lesz, hiszen rendkívül tehetségesek, megérdemlik!” – fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?