HŰHA

Demcsák Zsuzsa reagált Curtis vádjaira

Még meg sem jelent Majka hû fegyverhordozójának botránykönyve, de máris vaskos per elé nézhet a 25 éves szerző, aki kalandos életét vetette papírra. Eközben nem kicsit belemart Demcsák Zsuzsába.
  • Szerző: Ripost

Gyerekesnek tűnő bosszút eszelt ki Curtis, amiért annak idején Demcsák Zsuzsa nem éppen kedvesen csevegett vele a Mokkában, ahová a rapper magát kimosdatni érkezett, miután alaposan elverte barátnőjét.

Curtis Demcsák Zsuzsát érintő elképesztő könyvrészletét ma a Blikk adta közre. A cikkből kiderül, hogy a zenész szerint a TV2 műsorvezetője hosszabb ideig szeretőként tartott egy korábbi újpesti labdarúgót, akivel „csicskaként” bánt és bébiszitternek használta. A lap megtalálta az állítólagos szeretőt, aki képtelenségnek nevezte a történetet.

Demcsák ugyan nem akarta kommentálni a történetet, de nem sokkal ezelőtt Facebook oldalán reagált.

„Tudtam, hogy nagyon rögös útra lépek rá, amikor mertem megszólalni a családon belüli erőszak, a nőverés kapcsán. Mégis a hitem, az igazság iránti olthatatlan vágyam és a mögöttem álló Nők erőt adtak. Arccal együtt vállaltam és bíztam abban, hogy valami megváltozik. A bizalmam nem vesztettem el! Az erőmet sem!

Továbbra is hiszek abban, hogy a szerecsenmosdatás, a másik bemocskolása, emberségében, anyaságában, nőiességében való meggyalázása egy olyan függöny, amely mögé mindenki belát.

Pillanatnyi hírnévre szert tenni lehet a nevemmel, de ez nem igazi siker. Csinálja utánam, aki képes rá. Napi 18 óra munkával, értékek teremtésével, a család eltartásával együtt. Csendben voltam, csendben is maradok. Teszem a dolgom, nevelem a gyerekeim. Azonban itt szeretném felhívni a sajtó képviselőinek figyelmét arra, hogy hangzatos szalagcímekkel ne adjanak további táptalajt egy nyilvánvalóan általam felkapaszkodni akaró, bosszúálló, egyértelműen személyiségi jogaimban sértő egyénnek! Köszönöm!”- írta ki oldalára Zsuzsa. Soraiból kitűnik, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, így könnyen lehet, hogy ő lesz az erőnyerő és egyben elviszi Curtis eladásokból származó bevételének nagy részét, ha perre megy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?