HŰHA

Meglepő titkot árult el Demcsák Zsuzsa férjéről Gáspár Zsolti

Az Ázsia Expressz sztárjának nagy tervei voltak Krishannal.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Különös titokról rántotta le a leplet Gáspár Zsolti! Az Ázsia Expressz mókamestere elárulta, milyen tervei voltak Demcsák Zsuzsa férjével, mielőtt összemelegedett volna a műsorvezetővel. Zsolti a Gáspár családba szánta volna az indiai férfit, de az esküvő keresztbe húzta a számításait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Krishan indiai stábtag volt a forgatások alatt, és az első pillanattól jóba lettünk. Rögtön kiszúrtam, hogy nem csak jóképű és tanult, de igazi jó ember is. Pont olyan, amilyen úriembert a nagylányomnak, Gabicának szánnék. A telefonján mutattam is neki képet a lányomról a közösségi oldaláról, és nagyon tetszett neki Gabica” – mondta a Borsnak Zsolti, aki csak később szembesült azzal, hogy Demcsák Zsuzsa és az indiai férfi között forr a levegő. Az Ázsia Expressz játékosa ekkor elhatározta, bizony összeboronálja Demcsákékat, sőt ő volt az, aki elsőként vette észre, hogy ott virít a gyűrű a műsorvezető ujján.

„Láttam, hogy egyre többet beszélgetnek, és akkor már éreztem, hogy itt valami komoly dolog alakul. A közel kéthetes forgatási leállás alatt bőven volt idejük megismerni egymást, és akkor már egy szobából is jöttek ki, Zsuzsa ujján pedig gyűrű ragyogott. Kérdeztem is róla, de csak nevetett, és annyit mondott: ismerem a férfit, akitől kapta az ékszert. Bevallom őszintén, na­gyon boldog voltam. Igaz, Kri­shan nem lett a Gáspár család tagja, de a lehető legjobb helyen van Zsuzsa mellett. Egyet bánok csak, hogy nem én adhattam össze őket. Egész biztos nagyobb ceremóniát csapok, mint Kandász Andi” – mesélte Zsolti.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?