HŰHA

Össztűz zúdult a betegeskedő, pénzért könyörgő Damu Rolandra

A netezők többségénél kiverte a biztosítékot, hogy a színész a közösségi oldalon könyörög anyagi segítségért, hogy ki tudja fizetni a lakhatását, és gyógyszerre is fusson neki.
  • Szerző: L.Z.K.

Damu Roland hetek óta könyörög a Facebookon! Arra kéri a rajongóit, hogy sürgősen küldjenek neki pénzt, ő ugyanis annyira beteg, hogy ágynak esett, képtelen dolgozni, ami miatt veszélybe került a megélhetése.

Össztűz zúdult a betegeskedő, pénzért könyörgő Damu Rolandra

Fotó: Facebook

Gyógyszerre is alig futja neki, nem beszélve a lakhatásról!

A színész, akire rájár a rúd, pár nappal ezelőtt azt is megosztotta, hogy vírusos torokgyulladást kapott, amely később ráment a hangszálára és a gyomrára is. Legújabb posztjából azonban más derül ki. Most már tüdő, gége és mellkasgyulladása van.

A kommentelők azonban nem voltak túl empatikusak Roland szomorú történetét olvasva. Sokak szerint gáz „alamizsnáért” könyörögni a Facebookon, inkább el kéne menni dolgozni!

„Egy kis torokgyulladás? Vicc!”

„Eddig sajnáltam! A legkönnyebb kéregetni.”

„Fizesse meg a gyerektartás elmaradást, és megnyugszik a lelke.”

„A lelkiismeret furdalás megbetegíti a lelket.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat kapott a Facebookon a többféle betegséggel is küzdő, nehéz helyzetben lévő színész, igaz, olyanok is voltak, akik drukkolnak neki.

Egy hölgy szerint nőktől csalt ki pénzt

A -ot 2019-ben egy neve elhallgatását kérő nő azzal kereste meg, hogy elmesélhesse: hogyan akarta őt Damu rávenni arra, hogy pénzt adjon neki. A nő csak névtelenül mert nyilatkozni, mivel attól tartott, hogy az őszintesége miatt Damu felkeresi őt. Ugyanakkor szerette volna, hogy minél több nőhöz eljusson, mit is művelr a színész.
Állítása szerint Damu az interneten ismerkedve, szerelmet ígért neki és több gyanútlan nőnek, hogy később aztán pénzt kérjen tőlük.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?