HŰHA

Damu Roland beismerte, nem volt jó apa

A rovott múltú színész őszinteségi rohamot kapott egy kistérségi rádió vendégeként, és bevallotta, most először érzi, hogy úgy viselkedik gyermekével, ahogyan az elvárható.
  • Szerző: Buster

Feltehetően senkinek nem okozott különösebb meglepetést Damu Roland önostorozó kirohanása, hacsak annyiban nem, hogy talán életében először nem valaki mást hibáztatott... Ja, de!

"Nekem a Maján kívül van két gyermekem. Andor 21 éves, amikor ő megszületett, én 20-21 éves voltam, és teljesen alkalmatlan az apaságra. Azt is megmondom, hogy nem voltam túlzottan jó apa, tehát 20 évesen nem nőtt be a fejem lágya…

Én nagyon büszkén és bátran vállaltam, hogy hú de jó, fiatal apuka leszek, de ezeknek az elvárásoknak nem tudtam megfelelni…

De most úgy érzem, az Andorral van egy nagyon jó baráti viszonyunk”

- magyarázta a Jóban Rosszban egykori sztárja a Dunakanyar FM Limonádé című műsorában, aki a kisebbik fiával Benjáminnal, már évek óta nem tartja a kapcsolatot.

"Az első és a második gyermekem születése között eltelt 8 év, tehát Benjámin 13 éves. Sajnos ő 7 éve kimaradt az életemből, nem látogatom, és semmilyen formában nem foglalkozom vele. Ezt azért merem ilyen nyíltan és őszintén elmondani, mert úgy gondolom, ez nem az én hibám. Amíg bent voltam a börtönben, megváltoztatták a kisfiam vezetéknevét, és eleinte is mindent megtettek azért, hogy elidegenítsék tőlem a gyereket” - vélekedett Damu, aki a kislányához, Majához viszont foggal-körömmel ragaszkodik.

"Olyan kapcsolat van közöttünk Majával, amiről nehéz beszélni, vagy átadni ezt az érzést. Nagyon szeretném, hogy a kislányom velem nőne föl. Nagyon szeretem, ő a mindenem!” – fogalmazott a színész az Ac news szerint.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?