HŰHA

Dagad a családi botrány, durva dolgokat mondott a lányáról Mc Hawer

A mulatós sztár úgy érzi, Tímea teljesen elásta magát a viselkedésével, ráadásul az sem javít a viszonyukon, hogy a lány megtagadta őt.
  • Szerző: Ripost

Véglegesen megromlott Mc Hawer és lánya, Tímea kapcsolata. A lány kitagadta a saját édesapját, és a jelek szerint egyikük sem törekszik a békülésre.

Hawer úgy gondolja, sosem tudott rendesen jelen lenni lánya életében, ezért nem is alakult ki köztük soha szoros kapcsolat. 

"Számomra teljesen érthetetlen, hogy ilyen indulatokkal van irántam, mert sosem mutatta ezt felém. Mástól visszahallottam, hogy kibeszél engem. Amikor eljött egy fellépésemre, feljött a színpadra és nagyon élvezte. Elgondolkodtam, hogy apaként szeret-e vagy csak a sztárt látja bennem és azért van velem?" - tette fel a költői kérdést a FEM3 Caféban az énekes.

A beszélgetés további részéből kiderül, hogy Hawer egyáltalán nem bánja, hogy ez így alakult. Minden idejét új kedvese köti le, aki még csak húsz éves, és sok figyelemre van szüksége.

"Nem látom azt, hogy a lányom halad előre az életében és jut valamire. Ezt a nyilvánosság előtt ki merem jelenteni, hogy örülnék, ha boldogulna. De ő örökké csak bukdácsol, anyagi és érzelmi problémái vannak, amikkel én nem tudok mit kezdeni" - hárította el magáról a felelősséget a mulatós zenész.

Nem is akarja keresni a lányát, ám ha ő úgy dönt, hogy felvenné vele a kapcsolatot, nem mond majd nemet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?