HŰHA

Dagad a botrány, különös magyarázattal állt elő a focivébé botrányhőse

Robbie Williams szokatlan dolgokat mondott viselkedéséről, de egyik sem túl kézzelfogható magyarázat.
  • Szerző: Ripost

Robbie Williams fellépése az oroszországi labdarúgó-világbajnokság megnyitóján óriási port kavart:  az énekes ugyanis a nyitóünnepség közepén közel ment a kamerához, és miután elénekelte azt a sort, hogy „remember that I did this for free” (emlékezz, hogy ingyen csináltam ezt), felemelte a középső ujját.

Az eset után persze egyből beindultak a találgatások és többen azt gondolták, hogy a sztár ezzel Vlagyimir Putyinnak üzen - hisz a fellépés előtt Robbie-t azzal vádolták meg, hogy eladta a lelkét Oroszország elnökének.

Robbie Williams hirtelen felindulását milliók látták, de az énekes mégsem tud elfogadható magyarázattal szolgálni viselkedésére. Bevallotta, hogy teljesen megbízhatatlan és feleslegesen kavart botrányt, de ezt nem szándékosan tette, hanem mert ilyen meggondolatlan a személyisége - írja a Mirror. Állítása szerint egyszerűen nem tudja, mit fog tenni a következő pillanatban.

Az énekes azzal próbálta ezt elmagyarázni, hogy szerinte van egy válaszfal közte és az értelem között. Csakhogy a bemutatással Robbie megszegte az orosz törvényeket, ugyanis 2014-ben szigorú módosításokat vezetett be a kormány a televízióban a trágárság közvetítésével kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?