HŰHA

Dagad a botrány, kitálalt a barát: Kozso emberileg elviselhetetlen!

A Kozmix billentyûse már rég megbánta, hogy valaha együtt üzemeltetett teaházat az énekessel.
  • Szerző: Ripost

Tavaly augusztusban úgy tűnt, sikerült megállapodni a Hozsónak és Kozsónak abban, hogy előbbi átveszi az énekes budapesti teaházának vezetését. A belvárosban található vendéglátóhelynek hatalmas adóssága volt a hozzá tartozó társasház felé, a napokban pedig kiderült, hogy Kozsót négy és fél millió forintos közműlopással gyanúsítják.

Hozsó, az egykori barát most részletesen kitálalt Kozsóval folytatott furcsa üzleti kapcsolatáról.

"Fél évig vittem együtt a helyet Kozsóval, akinek papíron semmi köze nem volt a helyhez, mások kezében volt, mégis mindent vele kellett egyeztetni. Folyamatos viták, nézeteltérések voltak, egyszerűen idegileg nem bírtam tovább, és úgy döntöttem, hogy a nyugalmam és az egészségem fontosabb, mint a teaház, úgyhogy kiszálltam az egészből" - mondta el a Blikknek Hozsó.

A Kozmix billentyűse volt az, aki az Elektromos Műveknél feljelentette Kozsót, és bár valóban nyomozás indult az ügyben, de egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Hozsó szerint Kozso hibája az, hogy a teaháznak hatalmas adóssága volt, és az is, hogy lopással vádolták meg a helyet.

A nyomozás miatt napokig áram sem volt a teaházban, így dolgozni sem lehetett.

Amikor ilyen és ehhez hasonló problémák miatt felhívta az énekest Hozsó, általában nem kapott biztató választ.

"Amikor hívtam Kozsót telefonon, hogy mégis mi van, vagy nem vette fel, vagy nem mondott semmit. Ez jellemző volt rá. Ha megbeszéltünk valamit, hogy mi történjen, két perc múlva már mást akart, variált állandóan, és ez egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható."

Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy ő emberileg elviselhetetlen.

Hozsó szerint idegőrlő volt a tény, hogy sosem tudták, kinek a nevén van épp a teaház, de a továbbiakról nem kívánt beszélni, mivel az üzlettársa még mindig perben áll az énekessel.

Kozso ellenben a %%-nak tagadta, hogy bármit is elkövetett volna, és belebetegedett abba, ami körülötte folyik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?