HŰHA

Dagad a botrány: Elköltözik otthonából Gáspár Győző!

Évek óta szenved a család! Itt az ideje, hogy végre lépjenek, és hátuk mögött hagyják a múltat! Vajon ki tart Győzővel?
  • Szerző: P.E.

Betelt a pohár Gáspár Győzőnél. Az énekes úgy döntött, fogja a családját, és elköltöznek Nógrádmegyerről. Állítja: nem tud már tovább abban a házban élni, ahol idén húsvétkor elfogták őt a kommandósok, valamint több könyékbeliben is csalódott.

A Gáspár család otthonát idén áprilisban forgatták fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei. Házkutatást tartottak, készpénzt, ékszereket, valamint autókat is lefoglaltak. A showman élete azóta sem állt vissza a régi kerékvágásba, azt gondolja, hogy csak egy költözés segíthet rajtuk.

"Elegünk van már mindenből! Minket itt, Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tisztel senki, pedig semmi rosszat nem csináltunk. Már nem szeretünk ide hazajárni, pedig megvan itt mindenünk, de annyi rossz emlék köt ide, hogy elhatároztam, költözünk" – jelentette ki a Blikknek Győzike, aki tudja, hogy ezzel mennyire megnehezíti a családja életét.

"Virág most kezdte a középiskolát, és nagyon szereti, jó közegben van, de ha olyan helyre költözünk, ahonnan messze lesz ez az iskola, akkor átíratjuk" – magyarázta Győzike, aki azt még nem tudja, hogy a szomszédjában élő testvére, Zsolti és családja, valamint édesapja, idősebb Gáspár Győző is velük tart-e, vagy pedig maradnak Nógrádmegyeren.

"Nem tudom, mi lesz a többiekkel, ha akarnak, jönnek, ha akarnak, maradnak. Szeretem őket, de nem fogok semmit rájuk erőszakolni. Mondjuk, mivel mi ikerházban lakunk, nem tudom, hogy lenne jobb eladni. Már beszéltem egy ingatlanossal, megnézte, azt mondta, jó összeget kaphatunk a házért, abból valahol új életet kezdünk majd. Evelin már úgyis kirepült a fészekből, hárman meg elleszünk. Bea asszony is végre megnyugszik majd, már elegünk van mindenből" – tette hozzá Győző, akinek nincsenek nagy igényei, hogy milyen legyen következő otthonuk. Mindenképp kertes házat szeretne, valamint azt, hogy autóval maximum másfél órányira legyen a fővárostól.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?