HŰHA

Kitálalt Curtis testvéréről az ismerős: Tudtam, hogy képes erőszakos lenni

Sz. Lajost és L. Istvánt azzal gyanúsítják, hogy 2009-ben meggyilkolták és elásták Katzenbach Imrét. Most egy magánnyomozó is megszólalt az ügyben.
címkék:
  • Szerző: ripost

Erőszakosnak, de nem gyilkosnak ismerték Curtis testvérét. Sz. Lajos jelenleg letartóztatásban várja, hogy a sorsa jobbra forduljon. Nem csekélységgel gyanúsítják: a rendőrök szerint ő és társa, H. Attila ölték meg H. László megbízásából 2009-ben az egykori focistát, Katzenbach Imrét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Katzenbach holttestét tavaly decemberben találták meg elásva, a szakértők szerint a fejére mért ütés végzett vele.

Nagy bajban van Curtis testvére

Nagy bajban van Curtis testvére
Fotó: Bors

Most Sz. Lajos egyik ismerőse beszélt arról, milyen embernek ismerte meg a rapper testvérét.

„Tudtam, hogy képes nagyon erőszakos lenni, de hogy megöl valakit, azt nem gondoltam volna. Ha mégis megtették, akkor egyértelmű, hogy a pénz motiválhatta őket„ – mondta el a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő ismerős Curtis testvéréről.

Az ügyben résztvevő egykori magánnyomozó is megszólalt. A lapnak elmondta, hogy bár Katzenbach eltűnését követően még hónapokig nyomozott a focista után, de mindvégig tudta, hogy a férfi halott. Elmondása alapján erre több jel is utalt.

„A teáját otthagyta az asztalon, a kenyeret félig ette meg, a papírjait sem vitte magával, és az autó is ott állt az udvaron, ő pedig kámforrá vált. Mivel Katzenbach Imre nagyon rendszerető ember volt, a felesége egyből arra gyanakodott, hogy megölték. Persze, megvolt az oka, hogy erre gondolt, hiszen hozzám is eljutott a híre, hogy belekeveredett egy olyan társaságba, amelyből egy idő után a zűrös ügyek miatt menekülni akart” – fogalmazott a nyomozó.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?