HŰHA

Curtis lett 2018 botrányhőse

Tavaly év végén elgondolkodtunk azon, hogy melyik hazai celeb érdemelné meg az év botrányhősének járó képzeletbeli kupát.
  • Szerző: Buster

Tavaly kissé rövidke lett azon hazai hírességek névsora, akik igazi botránnyal szolgáltak a bulvár frontján. Ugyanakkor akadt egy celeb, aki mutatványaival mindenkin magasan túltett. Feltehetően nem kell magyarázni, miért Curtis áll idén a botránydobogó képzeletbeli tetején.

Drogbotránytól a cserbenhagyásig...

Curtis eddig tehetségével írta be magát a hírességek nagykönyvébe, de tény, hogy a sikereihez kellett Majka, aki nélkül a rapper talán sosem tört volna ki a lakótelepi undergrund világából. Ment a szekér szépen, csakhogy Curtis megbarátkozott a kokainnal a barátságból pedig szerelem lett. Ennek okán döntött úgy Majka, hogy nagy nyilvánosság előtt az idei SZIN-en adja ki az útját, miután Curtis egyszerűen faképnél hagyta a csapatot a koncert előtt. Ez volt ugyan Curtis mindent verő botránya, de ő az év második felében igyekezett túlszárnyalni önmagát. Decemberben majdnem sikerült is neki. A hónap elején újabb balesetet szenvedett és bár nem ő vezetett, mégis úgy döntött, hogy  a rendőri intézkedés előtt elsétál a helyszínről. Majd jöttek az ünnepek Curtis pedig nem jelent meg egy jótékonysági fellépésen, ahol árva gyermekek várták, hiába.

Botrányos Jimmy-musical...

Pintér Tibor ipari tanuló sem lehet Curtishez képest, de ennek ellenére érdemes megemlékezni a kissé ellentmondásosra sikeredett Jimmy-musicalról. Tenya, aki maga bújt a király bőrébe, a bemutató előtt hosszan fogadkozott, hogy egy látványos és részletesen kidolgozott zenés darabot rittyent majd Jimmy emlékére, de ez sokak szerint nem igazán sikerült. A mű ennek ellenére sikert aratott, de a számításba mégis csúszott némi hiba. Pintér ugyanis "elfelejtett" engedélyt kérni a király dalainak szerzőitől, amiből világraszóló botrány kerekedett.

Ez volt az év legaljasabb húzása...

Kulka János a mai napig lábadozik 2016-os agyvérzése óta és azóta küzd a maradványtünetként kialakult afáziával, ami nehezíti a szóbeli és írásbeli kommunikációját. Ennél fogva természetesen a színész nincs is jelen egyetlen közösségi felületen sem. Ezt használta ki egy ismeretlen, aki Kulka nevében indított egy Facebook oldalt. Sokakat sikerült is félrevezetnie, miközben a színésztől teljesen idegen, obszcén stílusban posztolt szinte naponta. Az oldalt végül a %% közbenjárására törölték...

Felmondott az egész zenekar...

Nem volt jó hónap az október Fluor Tomi számára, hiszen zenekarából, a Wellhelloból egyszerre hat zenész is felállt, mi több, a szaxofonos feljelentést is tett, mert úgy érezte, hogy a frontember megfenyegette őt egy üzenetben. Az üzenetről utóbb kiderült, hogy nem minősül bűncselekménynek, így a nyomozást megszüntették...

És ezeket olvastad már?