HŰHA

Csúnyán megsérült a magyar műsorvezető kisfia, összevarrták az állát

Gombos Edina egy videóban számolt be arról, milyen az egészségügyi ellátás Amerikában.
  • Szerző: RIPOST

Több, mint öt éve már, hogy Gombos Edina és családja Amerikába költözött, hogy új életet kezdjenek. Úgy tűnik, sikerült megtalálniuk a számításukat, remekül érzik magukat a tengerentúlon. Edina ráadásul arra is talált módot, hogy az itthoni rajongóival tartsa a kapcsolatot: vlogot készít, amiben bemutatja az amerikai életet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

A műsorvezető természetesen nem csak a szép dolgokra tér ki a videókban. A legutóbbi részben például elárulta, hogy kisfiát csúnya baleset érte, felszakadt az álla és azonnal kórházba kellett vele rohanniuk. Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a baj, azonban a kórházi számla miatt biztosan sokáig fognak emlékezni erre a napra.

„Még szilveszterkor Matteo elesett a nappaliban, kinyílt az álla, három öltéssel kellett összevarrni a helyi kórházban. A számlát a következő hetekben kapjuk majd meg. Biztosítás nélkül ez a váratlan beavatkozás a varratszedéssel együtt 2500-3000 dollárba került volna, ami körülbelül 750-900 ezer forintnak felel meg. Mivel volt biztosításunk, így csak az önrészt kellett fizetnünk, 350 dollárt” – mesélte el a videó blogjában Edina, és azt is elárulta, hogy kisfia nagyon hősiesen viselte a sérülését.

És ezeket olvastad már?