HŰHA

Csúnya vége lett a bulinak: bedrogozták a magyar luxusfeleség fiát

Polgár Tünde fia, Dani egy videóban számolt be a történtekről.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz pillanatokat élt meg Polgár Tünde, ugyanis fiát, Danit egy gimis buliban partidroggal ütötték ki. A 17 éves fiú szinte semmire sem emlékezett az esetből, az viszont feltűnt neki, hogy az utolsó italnak furcsa íze volt.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Éreztem, hogy az italnak furcsa íze volt, ezután még 20 percig voltak emlékeim. Próbáltunk beszállni egy taxiba a barátaimmal, de a sofőr kidobott minket, nem akart elvinni. A következő amire emlékszem, hogy a saját hányásomban fekszem az Erzsébet hídon” – idézte fel a történteket a videójában Dani, akinek a beszámolóját édesanyja is megerősítette. Tünde szeretné felhívni a fiatalok és a szülők figyelmét a problémára.

„Sajnos igaz, ami a Dani videójában van. Életem legborzalmasabb éjszakáját éltem át szülőként. Egész éjjel mellette virrasztottam, és állandóan ellenőriztem, hogy lélegzik-e még. Nézzétek meg a videót, tanuljatok belőle, és nagyon vigyázzatok egymásra, mert bárki italába ginát tehetnek, még egy gimis buliban is!” - írta az Instagram-oldalán Tünde.

Sajnos igaz, ami a Dani videójában van. Èletem legborzalmasabb éjszakáját èltem át szülôkènt. Egèsz èjjel mellette virrasztottam ès állandóan ellenôriztem, hogy lèlegzik-e mèg. Nèzzètek meg a videót, tanuljatok belôle, ès nagyon vigyázzatok egymásra, mert bárki italába Ginát tehetnek, mèg egy gimis buliban is! A videó linkje a storymban!

És ezeket olvastad már?