HŰHA

Csúnya história: Menedzsere átverte a magyar énekesnőt

Az énekesnőnek máig nem sikerült feldolgoznia azt a traumát, amit el kellett szenvednie Amerikában. Ott állt a világsiker küszöbén, de...
  • Szerző: Buster

Király Linda az elmúlt évtizedekben a legmesszebbre jutott az igazi világsikerhez vezető úton, de azt csak kevesen tudják, hogy a kétezres évek elején egyszer már kézzelfogható közelségbe került számára az hírnév. Linda a nemrég megjelent, A Király család című riportkönyvben mesélt a menedzserről, akik egészen a küszöbig kísérte, majd egyszerűen lelépett a világ legnagyobb kiadójának pénzével.

"A Universaltól hívtak, hogy azonnal repüljek vissza New Yorkba. Rögtön odarepültem, leültettek az irodába és fenyegetően néztek rám:

Linda, láttad te ezeket a számlákat?

Hát én bizony nem láttam egyet sem. Lassan leesett a tantusz, hogy a menedzsmentem valamit kavarhatott. Kiderült, hogy iszonyúan átvágtak. Elsikkasztották a Universal egész előlegét, a dalok promóciójára már egy fillér sem maradt…”

- mesélte a könyvben az énekesnő.

A %RIPOST% napilap szerdai számából kiderül, hogy mit lépett a világ legnagyobb stúdiója, és hogy Linda hogy keveredett ki a lehetetlen és megalázó helyzetből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?