HŰHA

Csodálatos díszelőadással készül Mága Zoltán

Immár második alkalommal zajlik Kárpát-medence legnagyobb, száz állomásból álló jótékonysági koncertsorozata.
  • Szerző: Ripost

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész első alkalommal útjára indított 100 templomi jótékonysági koncertsorozatával több mint 100 millió forint értékben segített az árvíz- és a vörösiszap károsultjainak, tehetséges gyermekeknek, beteg gyermekeknek, kórházaknak, nagycsaládosoknak, szépkorúaknak, hősi halott rendőrök és katonák hozzátartozóinak, de megszólalt a hegedűje templomok felújításáért, munkahelyteremtésért és a társadalmi békéért is.

A 100 templomi jótékonysági koncertsorozat főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A programban több mint ezer közreműködő vesz részt, a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, hazai élet kiváló popsztárjai, világhírű művészek és zenészek.

Minden egyes állomáson a teljes bevételt jótékonysági célra fordítjuk, így több száz családnak tudunk segítséget nyújtani és több mint százezer embernek szerezhetnek örömet kiváló zenészeink, művészeink.

A karitatív koncertsorozat nagyszabású következő állomására 2019. augusztus 23-án 19:30-kor a budapesti Szent István Bazilika előtti Szent István téren kerül sor.

A díszelőadáson megnyitó beszédet és imát mond: Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi püspök. A koncerten a Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében sztárvendégként közreműködnek a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, valamint határon túli magyar gyermekkórusok.

A díszelőadásra a belépés díjtalan, viszont regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi linken lehet név, e-mail cím, telefonszám és a regisztrálni kívánt ülőhelyek pontos számának megadásával!

https://forms.gle/ary4E6LCAMcZPhUh7

A helyeket a regisztráció sorrendjében tudják biztosítani.

És ezeket olvastad már?