HŰHA

Ez nem semmi: óriási hírt jelentett be Csisztu Zsuzsa!

A műsorvezető izgalmas tervekkel kezdi a következő évet, ebből pedig egyet el is árult a rajongóinak.
  • Szerző: ripost

Hatalmas örömhírt közölt a rajongóival Csisztu Zsuzsa! Aki még többet akar látni kedvencéből, örülhet, Zsuzsa ugyanis 2020-ban követi számos más híresség példáját, és elindítja a saját videós csatornáját.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Drága Szeretteim, Barátaim, Követőim! Lépjünk át együtt egy nagy és lendületes lépéssel 2020-ba! Köszönöm, hogy jöttök velem ezen az izgalmas, utazásokkal teli úton, tartsatok velem jövőre is, hiszen számos új és tartalmas dolgot tervezek. Részletek rövidesen, addig is annyit, nemsokára indul a CsisztuChannel!” – jelentette be az Instagramon Zsuzsa.

Drága Szeretteim, Barátaim, Követőim! Lépjünk át együtt egy nagy és lendületes lépéssel 2020-ba! Köszönöm, hogy jöttök velem ezen az izgalmas, utazásokkal teli úton, tartsatok velem jövőre is, hiszen számos új és tartalmas dolgot tervezek. Részletek rövidesen, addig is annyit, nemsokára indul a CsisztuChannel! 🥂🍾😁😉😘❤️🙏🏻 BUÉK! 🍾🍸🥂😘 #csisztuzsuzsa #buék 🥂🍾😁😉😘❤️🙏🏻 BUÉK! 🍾🍸🥂😘 #csisztuzsuzsa #búék #happynewyear #soksikert #boldogújévet happynewyear #soksikertmindenkinek #boldogújévet @laszloemmer @makeup_by_dora_somogyvari #emmerlaszlophotography

Hogy milyen típusú tartalmat láthatnak majd a nézők, azt egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy sokszínű kínálatra számíthatunk, hiszen Zsuzsa rendkívül világlátott ember.

És ezeket olvastad már?