HŰHA

Csernus doki aputestet növesztett! De hol a gyerek?

A friss képek tanúsága szerint valaki nagyon jól tarthatja Csernus dokit, a pszichológus ugyanis papahájat növesztett. Az egykori sportos alak már a múlté, de vajon mi történhetett?

Hol van már a fiatalos és sportos Csernus doki, aki nők ezreinek szívét dobogtatta meg? Az odamondogató pszichológus úgy tűnik elolvasta a cikkét arról, hogy idén divat az aputest, és gyorsan növesztett is egyet magának. Legutóbbi előadásán ráadásul a pocakra kockás inget húzott, és óvatlanul a színpad szélén üldögélt görnyedve – ennyi elég is volt ahhoz, hogy megszülessenek a bizonyító erejű fotók: már Csernus sem a régi.

 

Korábban a doki arról beszélt, hogy az elfojtás bizony súlygyarapodáshoz vezet. „A belső elfojtás a legjobb hízószer, ettől úgy fog hízni, mint a disznó!” – mondta a videóklinika egyik adásában. Lehetséges persze, hogy az ő esetében nem ez magyarázza a pluszkilókat. Talán egyszerűen csak arról van szó: valaki jól tartja, finomakat főz neki. Csernus doki aputeste tehát rendben, lehet, hogy hamarosan jön a gyerek is?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?