HŰHA

Ráhívták a rendőrséget, botrányt okozott a Nemzet Színésze a szállodában

Cserhalmi György is megszólalt az esettel kapcsolatban.
  • Szerző: sk

Forgatáson okozott Cserhalmi György botrányt a társaival. A Nemzet Színésze évtizedekkel ezelőtt a 80 huszár című film forgatásán keveredett balhéba a szereplőkkel az oldalán. A film lengyelországi forgatásán az egyik este a szállodában helyi emberekkel verekedtek össze.

„Szombaton volt egy szabadnapunk, és hát, volt ereszd el a hajam... Egyébként is a bögyükben voltunk már, szóval nem kellett sok a bajhoz. Jöttek nyolcan, kigyúrtak, hihetetlen volt, de egyikük sem volt ellenfél. Utána kijött a rendőrség is, a szállodában két emeleten csak takarítottak utánunk, mert annyi sebesült meg sérülés volt. Utólag visszatekintve győztünk” – árulta el az Atv Spirit Rövidre vágva című adásában Cserhalmi.

Cserhalmi György
Fotó: Ripost

A szombat esti műsort beharangozó Blikk Tordy Gézát is idézte, szerinte Cserhalmi György volt a vezér közöttük.

„Az biztos, hogy Cserhalmi Tyutyu mindig is verekedős volt, szóval nem lepne meg, ha ő provokálta volna a többieket. Viccből persze...” – árulta el a színészóriás.

A szintén a filmben szereplő Dózsa László szerint nem feltétlenül voltak teljesen józanok.

Hát mégis mi lett volna a kiváltó ok? Elmondom, a vodka! Viszont úgy rémlik, nem a szálloda állt a bunyó után romokban, hanem inkább mi – elevenítette fel a történteket Dózsa László. – Tisztán megvan, hogy én később érkeztem vissza a szállásra, mert valamit még forgattunk, de amikor betoppantam, már ment a balhé. Az egyik lengyel elfutott Tyutyu elől, én meg utána. Elkaptam és visszavittem neki: hogy tessék, visszahoztam. Szerintem döntetlen lett a bunyó, és jól is van ez így.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?