HŰHA

Csalók élnek vissza a magyar híresség nevével, szörnyű, amivel vádolják

Hamis nyilatkozatokban azt állítják róla, hogy korábban a túlsúlya miatt még az öngyilkosságra is gondolt.
  • Szerző: ripost

Csalók állítanak valótlanságokat Makány Mártáról az interneten. A divattervező nemrégiben ötven kilótól szabadult meg egy gyógynövényes kivonat segítségével, ám sokan maguknak akarták tulajdonítani a sikert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Különböző oldalakon hamis nyilatkozatokat adnak közre Mártáról, aki eddig tűrt, most azonban elege lett és úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

„Kikérem magamnak a szélhámosok hazudozásait! Borzasztó érzés az egész, az egyik legrosszabb része, hogy olyanokat írnak, hogy amíg kövér voltam, rendszeresen bezabáltam az egyik gyorsétteremben, aztán pedig hánytattam magam, és teljesen el voltam keseredve, nem láttam a kiutat. Ez egyszerűen nem igaz: sosem hánytattam magam, és nem voltak öngyilkos gondolataim sem! Valamint nem nézem le a kövér embereket, és nem gondolom, hogy valaki csak vékonyan lehet boldog, hanem abban hiszek, hogy mindenki érezze jól magát a bőrében, és annak érdekében cselekedjen, ha kell” – szögezte le Makány Márta.

Az ügyben Márta megtette a szükséges jogi lépéseket is: csalás, szerzői jog megsértése, személyes adattal visszaélés, plusz a fogyasztók megtévesztése is fennáll az eset kapcsán.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?