HŰHA

Csalódottan távozott Magyarországról a világsztár

Nagyon szerette volna megkóstolni a gulyást a világ egyik legnépszerûbb lemezlovasa, de nagyot csalódott a gasztronómiai hungarikumban.
  • Szerző: The_M

Megint kapott az országunk egy kis negatív reklámot, méghozzá egy világsztártól, aki több ezer embert ér el a véleményével. Történt ugyanis, hogy Fedde le Grand szerette volna megkóstolni a gulyáslevest, amihez még egyszer sem volt szerencséje, hiába volt már Magyarországon tucatnyi alkalommal.

Ám a régóta várt gasztronómiai élménynek hatalmas csalódás lett a vége. Így a holland lemezlovas nem túl kellemes kritikával emlékezett meg a borzasztó ebédjéről az Instagramon.

Azt azért hozzátette, hogy valószínűleg ő választott rosszul helyet. Ugyanis egy budapesti bevásárlóközpont műanyagtányéros kifőzdéjében gulyásozott. Ezen helyek többsége pedig elég messze van a kiváló színvonaltól. Amit Fedde is érez, ezért legközelebb már olyan vendéglátónál akar enni, amit ajánlanak neki. De ha igazán jót akar magának, akkor megkérdezi Vajna Tímeát, ő ugyanis remek helyeken vacsorázik a Budapesten tartózkodó világsztárokkal.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?