HŰHA

Csak nálunk: Exkluzív fotók és titkok az Ázsia Expresszről

A Ripost munkatársa Laoszban kísérte a versenyzőket, így testközelből mutathatjuk meg, mi történt, amikor a kamera nem forgott.
  • Szerző: Buster

Szombat este véget ért az Ázsia Expressz! A végső hajszában végül a Kulcsár Edina-Csuti és a Berki Krisztián-Ambrus Attila páros küzdött meg a 14 milliós fődíjért. A %% munkatársa Laoszban kísérte a versenyzőket, így testközelből mutathatjuk meg, mi történt, amikor nem forogtak a kamerák.

Nóri nem bírta a szagot

A versenyzőknek egy hordónyi rohasztott hal között kellett megtalálniuk a következő úticéljuk címét. Ördög Nórán jól látszik, hogy egy méterre a masszától akadt némi problémája a szagokkal… A műsorvezető soha nem mondott még fel átkötő szöveget olyan gyorsan, mint a laoszi út szélén.

Gyomorrontást kapott

Berki Krisztián éppen megérkezik a feladat helyszínére. Az arca nem éppen őszinte megkönnyebbülést mutat. Ennek oka, hogy éppen elképesztő gyomorrontás kínozta, így a következő pillanatban már a kamerást félrelökve nyargalt a bokrok közé...

Lecsúszott a ruhája

A kép, pillanatokkal azután készült, hogy Pallavicini Zita őrgrófnő egy túlfűtött táncmozdulat következményeként megvillantotta kebleit a laoszi szórakozóhely közönségének. Bár nem önszántából tette, a produkció egymilliót ért, hiszen így Cseke Katinkával ők nyerték az amulettet.


Csak egy kis furcsaság…

Zita észre sem vette, hogy a fodrászatban, ahová egy feladat teljesítése érdekében érkeztek, egy olyan „hölgy” dolgozik, aki valójában férfi. Katinka kiszúrta, hogy valami nem stimmel a fodrász ádámcsutkájával, de cseppet sem volt meglepve, hiszen Ázsiában nem ritka, hogy olyan lány jön velünk szembe, aki…

 

Kommunista luxus

Miközben a versenyzők többnyire maguknak kerestek szállást a helyiek segítségével, mi és a stábtagok a lehető legnagyobb kényelemben tölthettük az ázsiai éjszakákat. A látszat azonban csal. A luxusszállodákba lépve az volt az ember benyomása, hogy csupán miattunk nyitották ki őket egy-egy éjszakára, hogy megmutassák a kommunista országokra jellemző „jólétet”.

Katonák követték őket

A stábot „láthatatlanul” katonák kísérték, akik bár kedvesen mosolyogtak, mindvégig árgus szemekkel figyelték, hogy véletlenül se zavarjuk meg a kommunista békét az Európából hozott anyagias mentalistással. A szabad mozgáshoz elengedhetetlen volt a jól látható helyen viselt elnöki engedély.


Meg akarta menteni az állatokat

Kulcsár Edina ugyan mosolyog a képen, miközben a templomban élő egyik kiscicát babusgatja. A modell képtelen volt feldolgozni, hogy Ázsiában tömegében kóborolnak árva állatok. A verseny alatt többször is sírva fakadt miattuk.

Hús a piacokon…

Egy átlagos húspiac Ázsiában… Tikkasztó hőség és felfoghatatlanul magas páratartalom mellett az árusok nem használnak hűtőt, így biztosra vehető, hogy a mi szemünkkel nézve romlott, vagy ami még rosszabb, legyek által beköpött, fertőzött hús kerül a helyiek és persze a szállodák asztalára is. A helyiek terelőpálcával kergetik el a legyeket a húspultról, hogy lássák, mit vesznek. Tanulság: Ázsiában járva semmit és sehol ne együnk, aminek az eredetét nem ismerjük!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?