HŰHA

Charlie fájdalmas vallomást tett

A rekedt hangú énekes minden évben kivizsgáltatja magát, hogy minden rendben van-e vele.
  • Szerző: Totti

Horváth Charlie egy átfogó egészségügyi szűrőprogramon vett részt, ahol ő volt a sztárvendég. Az esemény előidézte felesége elvesztése miatti fájdalmát. Az énekes szerint: ha időben elmentek volna szűrésre, Katalin talán még életben lenne.

„Katika nagyon zárkózott volt, ahogy a nők általában, ő is viszolygott a kórházaktól. Mindig azt mondta: „Nem megyek el orvoshoz, nem akarom tudni, mi bajom” – mesélte a Blikk napilapnak Charlie. - Túl sok barátom ment el: Somló Tomi, Laux Józsi, Komár és még sorolhatnám. Orbán Józsinak jobbulást kívánok, örülök, hogy Benkő Laci kijött a betegségből. Lerch Pistinél is voltam a kórházban, ő most Isten áldásával jobban van, remélem, meggyógyul. Szóval el kell menni időben ezekre a kivizsgálásokra.”

Az énekes egyébként jó formában van, nagyon figyel magára. Felesége halála nagyon megviselte, mai napig hiányzik neki. De amióta fia és annak családja odaköltözött hozzá, új értelmet nyert az élete. Rengeteget foglalkozik unokájával.

„Jó lenne még egy jó tíz évet élni, az unokám miatt, hiszen szeretném látni, ahogy középiskolába megy – folytatta. – Aminek el kell jönnie, az el fog jönni sajnos, de ha én beteg leszek, akkor tudom, hogy mit kell tennem. Nem engedem, hogy engem tologassanak, átéltem ezt anyámmal, apámmal, Katikámmal, két-három éveket kórházból kórházba. Nem akarom ennek kitenni a családomat, a fiamat vagy az öcsémet.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?