HŰHA

Célt ért Majka dühöngése, több sztár is lemondott a segélyről

A rapper az elmúlt napokban kifakadt, amiért több jómódban élő híresség is megigényelte az Artisjus segélyét.
  • Szerző: ripost

Nagy port kavart, amikor nyilvánosságra került a lista arról, hogy kik igényelték és kapták meg az Artisjus bruttó 160 ezer forintos szociális támogatását. Majka a közösségi oldalán ekézte azokat az „élősködő, képmutató” művészeket, akik szerinte eddig tízmilliós kocsikkal furikáztak, az Instagramon hencegtek, most pedig az elsők között nyújtottak be kérelmet a szociális támogatásra.

Fotó: Sulyok László

Majka éles kritikája megmozgatta a zenészeket, Sipos F. Tamás, Lotfi Begi, Tóth Gabi, Vastag Tamás, Szekeres Adrienn, Bye Alex, Bereczki Zoltán, Árpa Attila és Ábel Anita például egyetért a rapperrel, Koós Réka „tartózkodott”, de azt ő sem tartja fairnek, hogy jó módban élők segélyeket vesznek fel - írja a Bors.

Pély Barna ezután a neki megítélt nettó 136 ezer forintot felajánlotta a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Példáját követte Náksi Attila, ő a Szurkolók Magyarországért mozgalmat támogatja.

„A felajánlásomnak részben köze van Majka posztjához, ám nem az ő véleménye miatt mondtam le a támogatásról. Hozzáteszem, nem az adófizetők pénzét vesszük el, nem a rászorulóktól happol­juk el a pénzt. Jómagam állandóan jótékonykodom, segítek, ahol tudok, ezzel most sem voltam másképp. Egyébként senkinek sem tartozom magyarázattal, már csak azért sem, mert engem Peti nem nevezett meg a bejegyzésben” – mondta el a Borsnak a dj.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?