HŰHA

Brutálisan őszintén vall drogos múltjáról a háromgyermekes sztármami

A csodálatos színésznő élete nem volt egyszerû, már túl van három váláson, de három lányt fel is nevelt közben.
  • Szerző: Ripost

Az 56 éves Demi Moore hamarosan kiadja önéletrajzi könyvét, amelynek címe Inside Out (Kifordítva) lesz. A Harper Magazin szerkesztői szerint pedig a kötet meglepő és megindító lesz egyszerre. A szeptemberben megjelenő könyv titkos részleteket fed majd fel a Ghost sztárjának függőségekkel való küzdelméről, a testképzavaráról és gyermekkori traumáiról - írja a Daily Mail.

Moore sosem találkozott a valódi apjával, nevelőapjával pedig gyakran költöztek. Édesanyját sokszor letartóztatták ittas vezetés vagy éppen gyújtogatás miatt. A sztár gyerekkora nem volt egyszerű, tinédzserként pedig nem fejezte be a középiskolát, inkább a showbizniszben próbált szerencsét.

A könyvben a színésznő három házasságáról is őszintén ír. 17 évesen találkozott első férjével, a zenész Freddy Moore-ral, 1980-ban házasodtak össze, de öt év múlva elváltak. Ezután találkozott Bruce Willis-szel, akivel 1987-től 2000-ig éltek házasságban, majd 2005-ben hozzáment Ashton Kutcherhez, de vele is elváltak útjaik 2013-ban.

A kiadó szerint a könyv a "túlélésről, sikerről, megadásról és alkalmazkodó képességről szól". A színésznő írása szerintük "megdöbbentően őszinte". Szó van például arról, hogy Moore a nyolcvanas években hogyan került rehabra drog- és alkoholfüggősége miatt. 2012-ben pedig annyira lefogyott a hónapokig tartó bulizás miatt, hogy elájult Los Angeles-i otthonában, ezért kórházba került. Ekkor függőség és evési zavarok miatt kezelték. A sztár azóta nyíltan vállalja gyengeségeit, hogy ezzel is segítse sorstársait.

A színésznő egyébként mindig is jóban maradt exférjével, Bruce Willis-szel, akivel három közös lányuk született.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?