HŰHA

Brutális balesetet szenvedett Iglesias

Egy buta mozdulat miatt összekaszabolta a kézfejét Enrique Iglesias, a véres jelenetet pedig több ezer rajongója nézte végig a koncertjén.
  • Szerző: The_M

A drón olyan, mint a medve. Nem játék. Ezt Enrique Iglesias is megtanulta egy életre, miután vasárnap este majdnem levágta az ujjait a repülő robot.

Figyelmetlen volt

Enrique mexikói koncertje közben elkapta a levegőben a közönségét pásztázó kamerás drónt, és megpróbálta elforgatni. Ám nem figyelt eléggé, és belenyúlt a drón egyik rotorjába. A lapátok pedig csúnyán összekaszabolták a jobb kezét.

Véres show

A tenyeréből és az ujjaiból azonnal ömleni kezdett a vér, és enézve a sérülését, óriási fájdalmai lehettek. Azonban Enrique igazi profi módjára folytatta a koncertet, mintha mi sem történt volna, sőt egy szívet rajzolt a pólójára a vérével, mielőtt az egyik technikussal bekötöztette a sebesülését. Bár a stábja azonnal kórházba akarta vinni, mert továbbra is - szó szerint - csurgott a vér a kezéből, az énekes gond nélkül lenyomta show-jából a hátralévő harminc percet.

A koncert után azért egy orvos is megnézte a vágást, mielőtt felszállt a magángépére. A hírek szerint komoly a sérülése, és Los Angelesben egy specialista kezeli.

 

A photo posted by Joe Bonilla (@joebonillaoficial) on

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?