HŰHA

Botrányszag! Curtis tarolt, sorok kígyóztak!

Eddig sem volt titok, hogy szexszel és botránnyal bármi eladható. Curtis is a jól bevált alapanyaghoz nyúlt,a siker tehát übertuti.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas tömeg kígyózott vasárnap délután a Nyugati téri könyvesbolt előtt.  A türelmes rajongók a legfrissebb szenzációsnak ígérkező könyv miatt állták ki a többórás sort - írj a Blikk. Majka zenésztársa, Curtis megjelent kötete váltotta ki a hatalmas érdeklődést. A lap ebből máris közölt részleteket. Így azt is megtudhattuk idő előtt, hogy a fiatal rapper szüzességét 13 évesen két prostituált vette el, Curtis Demcsák Zsuzsáról is pikáns, ám annál pergyanúsabb titkokat közölt, miután a műsorvezető a  Mokka korábbi adásában ízekre szedte őt, barátnője megverése miatt.

"Õ is eljátssza az ártatlan királylányt, holott bőven van vaj a füle mögött – még véletlenül sem mondom, hogy megérdemli a nő, hogy megüssék, de Demcsák is mocskos dolgokat művelt.

Egy korábbi újpesti focista volt az egyik szeretője, mi több, úgy bánt azzal a csávóval, mintha a csicskája lenne!

- írja könyvében Curtis. Demcsák Zsuzsa Facebookon közzétett posztban reagált.

Perekre számíthat

"Tudtam, hogy nagyon rögös útra lépek rá, amikor meg  mertem megszólalni a családon belüli erőszak, a nőverés kapcsán. Mégis a hitem, az igazság iránti olthatatlan vágyam és a mögöttem álló Nők erőt adtak. Arccal együtt vállaltam és bíztam abban, hogy valami megváltozik. A bizalmam nem vesztettem el! Az erőmet sem! (...) Pillanatnyi hírnévre szert tenni lehet a nevemmel, de ez nem igazi siker. Csinálja utánam, aki képes rá. Napi 18 óra munkával, értékek teremtésével, a család eltartásával együtt.

Csendben voltam, csendben is maradok. Teszem a dolgom, nevelem a gyerekeim...

A dedikáláson leginkább kamaszok és fiatal felnőttek vettek részt, de számos híresség is megjelent, köztük Kucsera Gábor, Ganxsta Zolee és a korábbi botrányhősnő, Szepesi Niki is az elsők között dedikáltatta a könyvet.

És ezeket olvastad már?